Otsi kategooriat, toodet, tegevust...
Noored
Jalatsid
Kotid
Uued tooted
Bestsellers

Privaatsuspoliitika

Teave isikuandmete kohta
RevolutionRace peab ülioluliseks seda, et teie isikuandmeid käideldakse ohutult ja turvaliselt. Me järgime kõiki isikuandmete kaitse seadusi ja eeskirju. Selle poliitika abil saate muu hulgas mõista, mis tüüpi teavet me kogume, kuidas seda kasutatakse ja mis õigused teil on. Küsimuste või murede korral selle kohta, kuidas teie isikuandmeid töötleme, võite alati pöörduda meie klienditoe poole. Võtke meiega ühendust aadressil gdpr@revolutionrace.se ja me vastame teile. Lisateavet saate jaotisest „Teie õigused“.

Kes vastutab teie isikuandmete eest? 
Teie isikuandmete töötlemise eest vastutab RevolutionRace AB, 556938-2913, Nils Jakobsonsgatan 5D, 504 30 Borås, Rootsi. Kui soovite ettevõttega RevolutionRace ühendust võtta, leiate kontaktandmed siit. 
________________________________________

Privaatsuspoliitika ülevaade 
Privaatsuspoliitika on teile oluline olenemata sellest, kas käite meie veebisaidil oste tegemas, tutvute meie valikuga või olete huvitatud meie uudiskirjast. Privaatsuspoliitika kehtib seega mis tahes isikuandmete töötlemise kohta, olenemata sellest, kas võtate meiega ühendust veebisaidil, telefoni teel või meie sotsiaalvõrgustike kaudu. 

Järgneb selle privaatsuspoliitika sisu kokkuvõte.
•    Mis on isikuandmed? 
•    Milliseid isikuandmeid me töötleme?
•    Kellega saame teavet jagada? 
•    Teie õigused 
•    Kuidas RevolutionRace teie isikuandmeid kaitseb? 
•    Privaatsuspoliitika muudatused
•    Kontakt
________________________________________

Mis on isikuandmed? 
Olenemata sellest, mil viisil meiega ühendust võtate (veebi, telefoni vm kanalite teel), saame teie kohta teavet, nn isikuandmeid. Suur osa meie töödeldavatest isikuandmetest luuakse siis, kui võtate meiega ühendust või kasutate meie teenuseid.

Isikuandmed viitavad kogu teabele, mille abil saab füüsilisi isikuid tuvastada. See on isikuandmete puhul võimalik otseselt või kombineerituna muu teabega. See tähendab, et kogu teavet, mida ei saa teie tuvastamiseks kasutada, tuleb lugeda mitteisikuandmeteks, mida nimetatakse ka anonüümseks teabeks. Anonüümsete andmete kombineerimisel teie isiklike andmetega loetakse andmed isikuandmeteks. 

Põhimõtteliselt kehtib järgmine. Kui küsime teilt nõusolekut, võite keelduda isikuandmete esitamisest. Teie otsustate, milliseid isikuandmeid meile annate, kuid see võib meie pakutavate teenuste osutamist keerulisemaks muuta või piirata. Näiteks ei saa me toimetada kaupa kohale ilma tarneaadressita.

Töötleme teie teavet ainult kooskõlas selles privaatsuspoliitikas kirjeldatud eesmärkidega.
________________________________________

Milliseid isikuandmeid me töötleme? 

Teie tellimuste, ostude ja arvustuste menetlemiseks peame töötlema teie kohta järgmist teavet.
•    Nimi 
•    Aadress, telefoninumber ja meiliaadress
•    Makseteave ja makseajalugu 
•    Tellimusteave (nt tellimuse number, toode, tarneaadress, arve ja teie arvustuste sisu) 

Teeme seda ostulepingu täitmise seaduslikul alusel; ilma selle teabeta ei saa me teie ees oma lepingukohustusi täita. Salvestame teavet 36 kuud alates tarne ja makse tegemisest, et saaksime teid aidata mis tahes kaebuste ja garantiiküsimuste korral.

Meie suhtes rakenduvate seaduste ja eeskirjade täitmiseks peame valdama teie kohta järgmist teavet.  
•    Nimi 
•    Aadress 
•    Makseteave ja makseajalugu 
•    Tellimusteave (nt tellimuse number, toode ja tarneaadress) 

Teeme seda õiguslike kohustuste seaduslikul alusel, mis tähendab, et peame andmeid töötlema meile kohalduvate seaduste täitmiseks. Näide selle kohta on raamatupidamisseadus ja seega hoiame seda teavet alles piiratud juurdepääsuga 7 aastat + käimasolev aasta. 

Klienditoe pakkumiseks peame töötlema teie järgmist teavet. 
•    Nimi 
•    Telefoninumber ja/või meiliaadress 
•    Isikukood (teatud makseviiside korral) 
•    Makseteave ja makseajalugu 
•    Tellimusteave (nt tellimuse number, toode, tarneaadress ja arve) 
•    Teave, mille esitate suhtluses meiega 

Teeme selle seaduslikul alusel, kuna töötlemine on vajalik meie õiguspärase huvi rahuldamiseks, et saaksime vastata teie küsimustele. Hoiame seda teavet alles 36 kuud, et me saaksime lahendada klienditoe küsimusi ja menetleda mis tahes kaebusi.

Selleks et ennast turundada oma toodete ja pakkumiste teile kuvamise teel veebisaidil ja meie partnerite kaudu, töötleme teie kohta järgmist teavet. 
•    Veebisaidil ja küpsistega kogutud teave, näiteks tooted, mida olete klõpsanud, ja lehed, mida olete külastanud; lugege lähemalt meie küpsiste poliitikast
•    Tellimuse number 
•    Meiliaadress 
•    Telefoninumber
•    Teie antud metaandmed, nagu sugu ja huvid 

Teeme seda õiguslikul alusel, kuna töötlemine on vajalik meie õiguspärase huvi rahuldamiseks, et saaksime turundada teile oma tooteid kuni 36 kuu vältel teie viimasest tegevusest veebisaidil. Selleks kasutame peamiselt reklaamiteenuseid ja partnereid, kes on loetletud allpool. Lugege töötlemise kohta kanalitelt, mis on kättesaadavad järgmiste linkide kaudu.

Apptus Technologies AB: https://www.apptus.com/integrity-policy/ 
Ettevõtte Apptus abiga pakume teile oma veebisaidil parimat võimalikku ja asjakohast kasutuskeskkonda, nt täpsete otsinguvõimaluste ja personaliseeritud tootesoovituste abil.

Google & Youtube: https://policies.google.com/privacy/partners 
Meie veebisait kasutab uuesti turundamist teenusega Google Adwords teenuseosutaja Google Inc kaudu. Tänu sellele kuvatakse teile teistel veebisaitidel ja Google’i otsinguga isiklikke reklaame teie varasema käitumise põhjal meie veebisaidil. Lisateabe saamiseks küpsiste töötlemise kohta lugege meie küpsiste poliitikat. Nendest personaliseeritud reklaamieelistustest saate lahti öelda aadressil: https://adssettings.google.com/

Facebook: https://www.facebook.com/ads/about/?entry_product=ad_preferences

Instagram: https://help.instagram.com/1415228085373580  

Snapchat: https://support.snapchat.com/en-GB/article/advertising-preferences 

TikTok: https://www.tiktok.com/legal/privacy-policy?lang=en 

Küpsiste poliitikast saate lugeda meie küpsiste töötlemisviiside kohta.

Uudiskirjade ja mitmesuguste pakkumiste saatmiseks SMS-i, meili vm otseturunduskanalite teel, kliendiküsitluste korraldamiseks, tagasiside saamiseks ja küsimuste menetlemiseks meie kliendifoorumis peame töötlema teie kohta järgmist teavet.
•    Nimi 
•    Aadress, telefoninumber ja meiliaadress
•    Küpsistega kogutud teave, näiteks tooted, mida olete klõpsanud, ja lehed, mida olete külastanud. Lugege lähemalt meie küpsiste poliitikast
•    Teie enda antud teave (nt sugu, eelistused jms).

Teeme seda ainult pärast teie nõusoleku saamist, kui teabe esitate. Saate igal ajal nõusoleku tagasi võtta või seda kohandada. Nõusoleku tagasivõtmiseks või muutmiseks pöörduge klienditoe poole.
Teeme seda õiguslikul alusel, kuna töötlemine on vajalik meie õiguspärase huvi rahuldamiseks, et saaksime turundada teile oma tooteid kuni 36 kuu vältel teie viimasest tegevusest.
________________________________________

Kellega saame teavet jagada?  
Mõnikord jagame teavet, sh isikuandmeid, konkreetsete saajatega, kes teevad eespool kirjeldatud töötlust. Kui kolmandast isikust teenuseosutajad ja partnerid töötlevad meie nimel andmeid, sõlmime andmekaitselepingud tagamaks, et need isikud töötleksid samuti teie isikuandmeid õigusnõuetega kooskõlas. Me ei müü kunagi teie teavet teie loata kellelegi.

Teenuseosutajad 
Teie isikuandmete töötluseesmärkide täitmiseks jagame teie isikuandmeid meile teenuseid osutavate ettevõtetega, kes nt saadavad teele ja tarnivad teie kaupa või pakuvad teatud süsteeme. Need ettevõtted võivad töödelda teie isikuandmeid ainult meie spetsiifiliste juhendite alusel ja mitte ühelgi muul eesmärgil peale selle.

Makseteenuse osutajad 
Maksete haldamiseks veebisaidil kasutame eri makseteenuse osutajaid. Makseteenuse osutaja vastutab isikuandmete töötlemisel isikuandmete eest ja nende kohta kehtivad eraldi tingimused. Nende tingimuste ja isikuandmete töötlemise kohta saate teavet, kui valite, millist makseviisi veebisaidil kasutada soovite.

Partnerid 
Selleks et saaksime oma partneritele korvata liiklust, mis nende kanalites tekib, jagame oma partneritega teavet, nagu tellimuste arv ja ostuhind. Teavet jagatakse ainult sel eesmärgil ja seda ei müüda ega anta edasi.

Muud saajad 
Võime edastada teie isikuandmeid muudele saajatele, nt võimuorganitele, kui see on seadustega nõutav. Kui terve või osa meie ettevõttest müüakse või ühineb muu ettevõttega, võidakse teie isikuandmeid avaldada meie nõustajatele, võimalikele ostjatele ja nende nõustajatele ning edasi anda ettevõtte uutele omanikele.

Ülekanded väljapoole EL-i
Võime edastada teie isikuandmeid muudele saajatele väljaspool EL-i. Selliste ülekannete korral kehtivad alati asjakohased edastusmehhanismid ja turvameetmed.

Teie õigused
European isikuandmete kaitse üldmääruse kohaselt on teil isikuandmete töötlemisel järgmised õigused: 

Juurdepääsuõigus
Teil on õigus teada, milliseid isikuandmeid teie kohta kasutame, nn registri väljavõtte kaudu. Kui soovite täielikku registri väljavõtet, saate abi saamiseks pöörduda klienditoe poole.

Parandamisõigus 
Soovime tagada, et teie isikuandmed oleksid õiged ja ajakohased ning samuti on teil õigus parandada teie kohta käivat mis tahes valeteavet. Kui teie antud teave muutub, nt muudate oma meiliaadressi, nime või makse üksikasju, pöörduge meie klienditoe poole

Õigus nõusoleku tagasivõtmiseks ja töötluse piiramiseks
Teil on õigus tõkestada teatud töötlust, nt otseturunduse ja uudiskirjade levitamise otstarbel. 

Õigus olla unustatud 
Mõnel juhul on teil õigus lasta oma isikuandmed kustutada.

See ei kehti siis, kui oleme näiteks seadusega kohustatud teavet hoidma või muul viisil töötlema või kui teave on vajalik teiega sõlmitud lepingu täitmiseks.

Teie isikuandmete töötlemisviiside läbipaistvuse huvides peame (lisaks sellele poliitikale) andma teavet seoses nende andmete kogumisega. Me ütleme, milliseid andmeid me töötleme, töötlemise seadusliku aluse ja selle, kui kaua seda hinnanguliselt töödeldakse. Lisaks avaldatakse isikuandmete töötlemise kohta ajakohane teave alati meie veebisaidil.
________________________________________ 

Kuidas RevolutionRace teie isikuandmeid kaitseb? 
Me kasutame tehnilisi ja organisatsioonilisi turvameetmeid teie isikuandmete kaitseks hävimise, kaotsimineku ja teie andmete volitamata isikutele levimise eest. Püüame pidevalt täiustada oma turvameetmeid.

________________________________________

Privaatsuspoliitika muudatused 
Kuna RevolutionRace arendab pidevalt oma veebisaiti ja kasutuskeskkonda, võib privaatsuspoliitika vajaduse korral muutuda. Uusim versioon on meie veebisaidil alati kättesaadav.
________________________________________

Võtke meiega ühendust
Kui teil on küsimusi või muresid selle kohta, kuidas teie isikuandmeid töötleme, võite pöörduda meie klienditoe poole või täita kontaktivormi. Küsimuste korral isikuandmete kaitse üldmääruse kohta võite kirjutada aadressil gdpr@revolutionrace.se. Kui te pole rahul meie antud vastusega teie teabe töötlemise kohta, on teil õigus esitada kaebus pädevale järelevalveorganile.  
________________________________________

Küpsised 
Küpsiste kohta saate lähemalt lugeda meie küpsiste poliitikast.

×